Bootcamp in de stad Roosendaal

bootcamp Roosendaal

Wil jij sporten naar een andere niveau brengen dan is Bootcamp Roosendaal iets voor jou. Een bootcamp training is heel erg gevarieerd dus je hebt altijd verschillende oefeningen bij elke les. De trainingen worden altijd in een groepsverband gegeven dus je bent nooit alleen. Voordeel van trainen in een groepsverband is dat je elkaar kan motiveren en je leert nieuwe mensen kennen. Goed of slecht weer bootcamp wordt altijd in de buitenlucht gegeven. Bij bootcamp Roosendaal wordt er gefocust op goede uitvoeringen van de oefening met de juiste intensiteit. Bij bootcamp train je met jouw eigen lichaamsgewicht wat er voor verzorgt dat de intensiteit vrij hoog is, waardoor dit niet voor iedereen geschikt kan zijn. 

bootcamp Roosendaal

Personal training

Wil jij het uiterste uit jezelf halen? Dan kan je een prive sessie boeken bij DS Training. HIj zorgen ervoor dat jij de uiterste uit jezelf kan halen. Bij DS Training kijken ze verder dan alleen trainen, Jouw persoonlijke doelstellingen wordt door het team omgezet in een advies, herstel en voeding  samenkomen om een optimaal resultaat te behalen. Ben je geïnteresseerd en wil je de tarieven weten? Dan kan je het beste even de website van DS TRaining bezoeken en staat daar alle tarieven en soorten pakketten die jij kan nemen. 

Informatie DS Training

Wil je nou meer te weten komen over de trainingen die ze organiseren en over de trainer zelf. Dan kunt u een kijkje nemen op de website en met jouw vragen kan je telefonisch terecht komen bij de trainer van DS Training.