bootcamp Roosendaal een erg effectieve training

bootcamp Roosendaal

Bootcamp Roosendaal is een erg gevarieerde training. Je traint heel intensief je hele lichaam in een groepsverband. Weer of geen weer, je sport altijd met een groep buiten. Bij de bootcamp training via bootcamp Roosendaal doe je iedere dag een andere work-out of the day (WOD). De focus ligt vooral op de goede uitvoering van de oefeningen met de juiste intensiteit. Door dit systeem leer je iedere dag de technieken van verschillende oefeningen. Ook wordt elke training afgesloten met een finisher waardoor iedereen voldaan naar huis gaat.

De verschillen tussen de trainingen

Er zijn 2 soorten bootcamp trainingen. Je hebt de All-level bootcamp die is geschikt voor iedereen, jong en oud, fit en niet fit hierbij doe je crossfit, strongman, gewichtheffen en natuurlijk bootcamp. Bij de reguliere bootcamp is het handig als je een beetje kunt joggen hier werk je vooral aan je lichaamsgewicht. De intensiteit ligt vrij hoog. De bootcamp lessen verschillen steeds van locatie. Hierdoor zijn de groepstrainingen gevarieerd en aantrekkelijk voor iedereen. Het is helemaal ideaal wanneer je als doel hebt om meer uithoudingsvermogen en spierkracht op te bouwen.

Kindertraining

Er is ook een speciale kinder bootcamp. Deze is voor kinderen vanaf 10 jaar. Ze trainen hier onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut. Wat je onder andere doet op deze training is squatten, lunges maken, burpees uitvoeren en zelfs opdrukken en optrekken. Deze training is een gevarieerde, intensieve full body workout. Iedere week is de training anders! Er wordt gewerkt aan zowel uithoudingsvermogen als kracht. Sommige trainingen werken we zelfs met gewichten onder begeleiding van de trainer!