De beste films en series van over de hele wereld

De wereld van het verhalen vertellen, verandert continu. Kijk maar naar het verleden. Eerst begonnen we met verhalen oraal vertellen aan onze familie of stammen. Vaak ook bijgestaan door tekeningen. Later kwamen de eerste geschreven teksten en nu kunnen we onze ogen niet van de schermen afhouden. Iedere maand komen er weer nieuwe series en films uit. De één nog bijzonderder dan de ander. Hoe krijg je die nu allemaal te zien? Ik vertel het je in deze blog. Lees je even mee?

Zo veel opties

Voor het kijken van al deze films zijn er een hoop opties. Je kan ouderwets naar de bioscoop gaan, iets wat altijd een hoop plezier oplevert en het perfecte avondje uit kan zijn. Maar als je het huis niet uit wilt, zijn er ook een hoop streamingsdiensten beschikbaar tegenwoordig. Deze hebben allemaal andere of overlappende opties wat betreft films en series. Je zult dus even moeten zoeken (en uitproberen) welke streamingsdienst voor jou het beste werkt. Ben je op zoek naar grote Hollywood films? Of films uit het kunsthuis? Of ga je toch liever voor de spannende detective series? Het is helemaal aan jou en je hoeft er niet eens de bank voor af te komen!

Ieder land beschikbaar

Gedurende je onderzoek zul je er misschien achter komen dat niet iedere streamingsdienst abonnementen aanbiedt voor mensen die kijken vanuit Nederland. En dat is zonde! Sommige specifieke Amerikaanse films of series zou je dan alleen in Amerika kunnen kijken. Gelukkig kan je met een VPN het internet als het ware ‘foppen’ en het laten denken dat je ergens anders bent, in Amerika bijvoorbeeld. Zo kan je ineens wel een abonnement aanschaffen en je favoriete series kijken. Waar je ook bent.

Voorbereid kijken

En over ‘waar je ook bent’ gesproken, het concept dat sommige streamingsdiensten niet werken in andere landen kan ook voor Nederlandse diensten werken of voor wereldwijde diensten. Dus als je bijvoorbeeld op vakantie gaat naar een land dat niet de streamingsdienst niet ondersteunt, zou het zomaar kunnen dat je ’s avonds ineens geen film kunt kijken. Ook dat is zo verholpen met een goede VPN. En een goede VPN vind je zo, gewoon even kijken naar een VPN review om te zien wat andere mensen zeggen en je hebt binnen no time een goede VPN. Dan hoef je je geen zorgen te maken of het land de streamingsdienst wel of niet ondersteunt. Thuis niet en ook op vakantie niet.

Veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *