De ideale items voor het overleven van een bootcamp

Anno 2019 kan je niet meer om de fitgirls en fitboys heen. Ze zijn overal te vinden, zelf op social media kan je er niet om heen. En je moet eens opletten, wanneer je ergens heen gaat, je ziet altijd wel iemand rennen. Soms lijkt het echt frustrerend, maar eigenlijk kunnen we er wel wat van leren. Want we leven wel in een maatschappij waar we allemaal te weinig in bewegen. Ik weet zeker dat jij niet elke dag een half uur beweegt, of zelfs de 10.000 stappen niet haalt. Haal je dat allemaal wel? Super goed natuurlijk. Maar we moeten allemaal er aan geloven dat bewegen goed voor je is. 

Bootcampen is het helemaal anno 2019

En misschien ook wel eerder, maar bootcampen is heel goed voor je. Je werkt tegelijk aan jouw conditie en je bouwt spieren op door verschillende oefeningen die je op je eigen kracht, en eigen lichaamsgewicht, moet doen. En om heel eerlijk te zijn, het is ook nog leuk om te doen. En geloof mij maar, het is echt leuk, want ik vond sporten altijd verschrikkelijk. Snapte nooit waarom mensen het zouden doen, en ben zelf begonnen met bootcampen en ik vind het heerlijk. Wanneer ik klaar ben barst ik van de energie en zou ik zo nog uren door willen gaan. Maar je wilt natuurlijk wel juiste accessoires hebben om te sporten.

Goede kleding en accessoires

Om goed te kunnen sporten moet je natuurlijk goede kleding hebben en goede accessoires. Denk aan een goede tas waar alles in kan, zoals een tas van Balr. Dit merk heeft meerdere accessoires en kledingstukken in zijn collectie die erg geschikt zijn voor een stijvolle bootcamp sessie. Om goed te kunnen bewegen is een sport legging van essentieel belang. Want je moet goed kunnen bewegen en niet beperkt worden in jouw bewegingen door kleding dat te strak zit. Want dat is natuurlijk niet goed. Een goede sporthanddoek waar je oefeningen op kan doen en af en toe het zweet van jouw voorhoofd kan af vegen. Want je gaat zeker weten zweten. En niet geheel onbelangrijk, en misschien wel het belangrijkste, is een goede bidon van een groot formaat. Want je moet je goed blijven hydrateren tijdens het sporten, dat is natuurlijk goed voor het herstel. En hydrateren is sowieso goed, dus je kan de bidon ook gebruiken buiten het sporten om goed te blijven drinken.

En wil je gezond in vorm komen, let dan ook goed op je eten. Want sporten is er een onderdeel van, maar eten is ook erg belangrijk. Dat is namelijk 80% van een evenwichtige levensstijl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *