Een goede personal trainer in Rotterdam gevonden

Logo PT Room

Ik wilde graag meer spiermassa opbouwen en daarom ging ik ook op het internet op zoek naar personal trainer Rotterdam om een goede personal trainer bij mij in de buurt te vinden. Die mij zou kunnen helpen met sterker en fitter worden.

Terecht gekomen op de website van PT Room 

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer Rotterdam kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van PT Room mij het meeste aan. Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden over wat deze sportschool aan te bieden heeft ne belangrijk vindt. Ook zijn er een aantal filmpjes op de website te vinden die mij erg aanspraken. Daarom besloot ik ook om contact op te nemen om kennis te maken met mijn personal trainer.

PT-ROOM

Een voeding en trainingsschema 

Tijdens het gesprek werd ik erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan door mijn personal trainer. Tijdens het gesprek hebben we ook een voedings en trainingsschema opgesteld. We waren ook erg snel begonnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal maanden verder en ik zie al erg veel resultaat. Daarom ben ik ook zeer tevreden.