Hoe beweeg ik meer?

Iedereen heeft wel een druk schema met werk of school. Door dit drukke schema maak je helaas minder tijd vrij om te gaan sporten. Dit is natuurlijk heel zonde! Sporten is heel belangrijk voor een gezonde levensstijl. Maar hoe zorg ik ervoor dat ik meer ga bewegen in mijn drukke week? In dit artikel ga ik je handige tips vertellen over hoe jij meer kan bewegen op een dag. Ik wens je veel leesplezier! 

Pak eens de fiets

Wij Nederland zijn een echt fietsland. Alles is wel te bereiken met de fiets. Is het droog buiten? Pak dan eens lekker de fiets ipv de auto. Het is ten eerste heel goed voor je en je bespaart er ook nog eens geld mee. Een echte win-win situatie dus! Heb je geen fiets thuis? Dan kan je natuurlijk ook lekker gaan wandelen. 

Oefeningen 

Door de dag heen zijn er natuurlijk genoeg oefeningen die je kan doen. Zit je achter het bureau te werken? Dan gebeurt het bij veel mensen dat ze heel vermoeid worden. Door wat rek en strek oefeningen tussendoor te doen kan je er weer helemaal tegen aan. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor oefeningen? Dan kan je altijd aan het belletje trekken bij personal trainer delft. Zij kunnen je zeker goed op weg helpen. 

Motivatie

Motivatie is een groot probleem bij veel dingen. Soms heb ik ook weinig/geen motivatie om bepaalde dingen te doen. Wat ik heb geleerd is dat je doelen moet stellen. Als je een doel hebt dan krijg je langzaam de motivatie om het doel te halen. Wil je ook persoonlijke doelen stellen? Ga dan eens langs bij de personal trainer in delft. Zij kunnen je goed advies geven voor sportdoelen. 

Ben jij ook aan het sporten? Ik ben benieuwd hoe het gaat!