Kom naar CrossFit Hoofddorp.

crosfit

Wilt u crossfitten in Hoofddorp? Kom dan naar CrossFit Hoofddorp. Bij CrossFit Hoofddorp bieden ze crossfit voor alle leeftijden. Naast de moderne sportschool beschikken ze ook over een gezellige lounge. U kunt niet alleen binnen trainen, want CrossFit Hoofddorp beschikt over een 850m2 outdoor gym. CrossFit Hoofddorp heeft hele leuke groepslessen voor jong en oud, zodat u gezellig met allemaal andere mensen samen kan sporten. Als u uw kinderen niet kwijt kan heeft CrossFit Hoofddorp een babysitter in dienst die terwijl u sport uw kind vermaakt met allerlei leuke activiteit. CrossFit Hoofddorp helpt u ook met voedingsadvies.

Zodat u nog betere resultaten kan neerzetten.

crosfit kids

Mijn ervaring met CrossFit Hoofddorp

Ik merkte dat ik door de dagelijkse sleur van het leven veel aankwam omdat ik nooit echt tijd had om gezond te eten. Toen kwam ik CrossFit Hoofddorp tegen en ik heb toen geen moment geaarzeld en heb mijn leven omgegooid. Ze hebben me geleerd dat gezond eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn of lang te duren. Ik train nu 2 jaar bij CrossFit Hoofddorp en voel me helemaal geweldig.

Ook trainen bij CrossFit Hoofddorp?

U kunt hun site bezoeken of een belletje geven op 023 – 5746860.