Leuke crossfit Breda bij Strength & Conditioning

Fit en in vorm blijven is erg belangrijk. Het leek mij daarom ook een erg leuk idee om mee te doen aan een crossfit Breda. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een leuke sportschool bij mij in de buurt. 

Terecht gekomen op de website van Strength & Conditioning 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een leuke crossfit bij mij in de buurt kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje had gezocht op crossfit Breda en een aantal websites met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Strength & Conditioning mij het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat de coaches en de leden je helpen met het boeken van vooruitgang. Ook is er erg veel informatie te vinden over de crossfit die de sportschool aanbiedt. Na het lezen van de informatie besloot ik daarom ook om een bezoek aan de sportschool te brengen. 

crossfit

Zeer tevreden over de crossfit bij Strength & Conditioning 

In de sportschool werd ik erg vriendelijk ontvangen en kreeg ik een rondleiding. Na de rondleiding besloot ik om bij deze sportschool verder te trainen en om een crossfit te volgen.