Leuke vooruitzichten plannen voor jezelf

Ook al is het leven soms niet altijd even leuk en zit je er soms even doorheen. Het is belangrijk om een positieve mindset te blijven hebben. Door positief in het leven te staan zal er ook weer positiviteit naar je terug komen. De wereld ziet er afgelopen periode erg raar uit en het is logisch dat je het soms even niet meer helemaal ziet zitten. Misschien ben je zelf wel ziek/ziek geweest, heb je geen baan meer of ben je een dierbare verloren. Allemaal hele nare gebeurtenissen maar ondanks alles is het goed om naar de leuke dingen te blijven kijken. Want ook al denk je soms dat ze er niet meer zijn, ze zijn er echt nog wel!

Contact met mensen

Nu we weer in een wat strengere Lock down zitten is het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven en daar moeten we ons natuurlijk aan houden. Toch is het te begrijpen dat je op een gegeven moment je familie en vrienden erg gaat missen. Dan is het tijd om daar wat aan te veranderen. Als je een opa en oma in een verzorgingshuis hebt waar het niet toegestaan is om naar binnen te gaan is het een idee om door het raam contact te zoeken. Pak desnoods een megafoon zodat je opa en oma je wel goed kunnen horen en praat via deze manier even bij. Wat ook een oplossing is als je je vrienden en vriendinnen mist is om te videobellen. Voor je opa en oma zal dit waarschijnlijk wat lastiger zijn maar als je hele moderne grootouders hebt kan dit natuurlijk ook! Spreek een tijdstip af met zijn allen en pak wat lekkers te drinken erbij en spreek via deze manier is even gezellig af. Natuurlijk heel anders dan je gewend was maar het is in ieder geval iets!

Fietsvakantie

Het is ook een goed idee om voor jezelf wat leuke dingen vooruit te plannen! We kunnen natuurlijk niet in de toekomst kijken maar het is wel belangrijk om leuke dingen te blijven plannen. Probeer bijvoorbeeld om een fietsvakantie te boeken voor in de zomer! De vakantieparken zijn tot op heden nog open en daar mag je dus met je partner gewoon naar toe! Neem allebei een Sportieve fiets mee zodat jullie er lekker op uit kunnen. Want er is natuurlijk erg weinig open maar fietsen kan altijd. Zoek een mooi natuurgebied uit waar je heel wat verschillende fietsroutes zal hebben. Let er wel op dat je een geschikte fiets hebt voor een fietsvakantie. Je wilt natuurlijk niet dat halverwege je vakantie je fiets ermee stopt. Door dit nu alvast te boeken heb je een leuk vooruitzicht waar je elke keer weer aan kan denken als je in een dipje zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *