Op zoek naar een personal trainer in Rosmalen

rulespt-logo-b

Als u op zoek bent naar een personal trainer in Rosmalen. Zoek dan niet verder. Bij Rules PT hebben ze de perfecte personal trainingen die op uw wensen zijn aangepast, zodat u altijd krijgt waar u naar zoekt. Dat is natuurlijk niet alles wat ze doen bij Rules PT. Ze letten ook op je lifestyle en voeding en geven advies over uw voedingsgedrag. Zo helpen ze u zo snel mogelijk naar u doel. Als u meer informatie wil kunt u op hun hele overzichtelijke website kijken. Daar staat alle info op die u nodig heeft.

Hardlopen

Mijn ervaring

Ik en tegenwoordig mijn man zouden gaan trouwen. Alleen voelde ik me niet zelfverzekerd en mooi genoeg. Ik wilde stralen van geluk en zelfvertrouwen tijdens de bruiloft. Toen tipte een vriendin van mij mij op het wedding personal training programma van Rules PT. Ik was in het begin een beetje sceptisch maar al snel ging dat gevoel weg door de goede hulp die ik kreeg. Als ik nu terugkijk op mijn bruiloft zie ik die zelfverzekerde vrouw terug en daar ben ik heel trots op.

Interesse?

U kunt Rules PT contacteren via de telefoon op 06 – 278 720 50. Of via de mail naar  info@rulespt.nl