Reclame maken op wintersport!

Het komt er alweer aan! Wintersport wordt onder de Nederlanders steeds toegankelijker. Oostenrijkse plaatsen zoals Gerlos, Flachau maar ook het Franse Val Thorens zijn alleen nog maar voorbeelden van plekken die ’s winters één en al Nederlands zijn. Heb jij ook wintersporters in je doelgroep? Maak daar gebruik van om eenvoudig reclame te maken in het buitenland! Dat kun je doen door bedrukte relatiegeschenken in te zetten. Een eenvoudige en relatief voordelige manier om je naamsbekendheid op te krikken. Je moet alleen even de juiste geschenken hebben, zodat ze ook echt effectief zijn.

Bad hair day

Je kunt moeilijk een bedrukt skipak of skischoenen met je logo verzorgen voor de wintersporters. Maar er zijn een hoop producten die ze goed kunnen gebruiken in de sneeuw, waar jij wél makkelijk voor kunt zorgen. Je kunt bijvoorbeeld petten bedrukken met je logo. In de middagpauzes en na het skiën zetten mensen hun helm af. Dat doet weinig goeds voor je haar. Kort of lang haar, dat maakt dan niet uit. Veel mensen willen dan even snel iets om het rampzalige kapsel mee te bedekken. Een pet of een muts is dan ideaal.

Bescherm ze tegen de sneeuw

Je hebt ook mensen die wel mee op wintersport gaan, maar niet elke dag een volle dag hoeven te skiën. Of mensen die vanwege kinderen niet de hele dag op de piste staan. Voor hen kun je een paraplu bedrukken voor wanneer het sneeuwt. Want de hele dag binnen zitten, dat doe je toch ook niet op vakantie? Het is heerlijk om op rustigere dagen even het dorp in te lopen of de skiërs tussen de middag even op te zoeken om samen te eten. Echt skispullen bedrukken is dus lastig, maar je kunt wel degelijk je relaties van bijvoorbeeld jassen voorzien. Bijvoorbeeld een softshelljas voor wanneer het niet zo koud is. Want met name in maart en april kan de temperatuur ook in de sneeuw aardig oplopen.