Tip voor een goede personal trainer in Tiel

Ben je op zoek naar personal trainer Tiel om exclusive begeleiding op maat te vinden om samen met jouw personal trainer jouw persoonlijke docent e kunne bhealen? Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op de website van Move2ur.

Een zeer aantrekkelijke en overzichtelijke website 

Toen ikzelf een aantal weken geleden op het internet op zoek ging naar personal trainer Tiel kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillenden personal trainers in de buurt van Tiel. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Move2ur mij het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website zijn ook de persoonlijke ervaring van een aantal voorgaande klanten die mij persoonlijk super erg aanspraken. Daarom besloot ik ook om contact op tenen voor een vrijblijvend intakegesprek.

personal-training

Zeer veel resultaat geboekt met behulp van persoonlijke begeleiding 

Ik kon al erg snel terecht voor het intake gesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over de persoonlijke doelen die ik wilde behalen en we hebben uitgebreid gepraat over voeding. Na het gesprek besloot ik om te beginnen met sporten. Ik kreeg uitstekende begeleiding en advies. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik ben al 10 kilo afgevallen en ik voel mezelf een stuk fitter en prettiger in mijn eigen lichaam. Daarom ben ik ook super tevreden over Move2ur.