Waarom Gustav Gym de beste sportschool in Amsterdam is

Als je op zoek bent naar een goede sportschool in Amsterdam voor het behalen van je sportieve doelen dan kan je niet om de sportscholen van Gustav Gym heen. Gustav Gym heeft twee gym vestigingen in Amsterdam. Een in het centrum en een op de Zuidas. Wil je weten waarom dit de beste sportschool in Amsterdam is? Lees het in dit artikel!

Waarom vinden wij Gustav Gym de beste sportschool?

Bij een sportschool draait het natuurlijk allemaal om wat het aanbod voor training is, maar ook de sfeer is erg belangrijk om optimaal te kunnen trainen. Bij Gustav Gym ervaar je naast een enorm aanbod fitness apparaten en materialen ook een prettige sfeer. Je traint dus niet alleen met de beste fitnessapparatuur, maar je traint ook op je gemak. 

Luxe sportschool

Ook de uitstraling van Gustav Gym is uniek. De luxe uitstraling is ongekend en andere sportscholen in Amsterdam komen simpelweg niet in de buurt. Beide vestigingen zijn enorm luxe, dit zie je ook goed aan de sfeerfoto’s op de website van Gustav Gym

Kleinschalige groepslessen

Vind je het leuk om deel te nemen aan groepslessen? Gustav Gym biedt een gevarieerd en uitgebreid rooster vol met groepslessen. Denk aan groepslessen voor (kick)boxing, barre, H.I.I.T, rowing en meer. Alle groepslessen worden kleinschalig gegeven, zo ervaar je persoonlijke aandacht tijdens de lessen. Ook zal het niet voorkomen dat je een groepsles volgt in een overvolle zaal. 

Personal training

Vind je het fijn om extra begeleiding te krijgen tijdens het trainen? Een personal trainer helpt je bij het behalen van je sportieve en gezondheid doelen. Zo maakt een personal trainer een voedings- en trainingsschema op maat voor je. Tijdens het uitvoeren van het trainingsschema geeft de personal training aanwijzingen en tips om de oefeningen juist uit te voeren.